onsdag 17. mars 2010

Ikea & fiskens dag

Onsdag er fiskens dag i dette hus. Når man har en mann som ikke er så veldig begeistret for fisk så har man ikke lyst til å presse på han noe som han egentlig ikke liker.
Men 1 dag i uken må JEG ha fisk på menyen. Så i dag blir det ørret i alu med masse grønnsaker og ris (Brage elsker ris)
Ellers har gubben vært hjemme i pappaperm i dag (han har tatt gradert 1 dag i uka til langt ut i september, bra for han, meg og jobben hans)
Så da dro jeg han med til IKEA, stakkars mann ikke nok med at det var til Ikea men det var jo mange mennesker der attpåtil.
Men han lever fremdeles (så vidt)
Jeg fikk tak i teppe som skal være inne på soverommet slik at jeg ikke får sjokk hver gang jeg setter ned bena på gulvet kl 4 på morgenen. Og det er floss, noe Glenn virkelig ikke liker, hehehehehe
Men det var kritt hvitt istedenfor creme noe som er et lite minus (jaja det går vel ikke så lang tid så er det grått, mohahahahahaha)
Guttene har også fått tepper til rommene sine men det mangler fortsatt hyller, bilder, stæsj og pynt. Men leker har de nok av, der har de så mye at vi har de lekene de leker mest med i stua.
Akkurat nå står Glenn og fikser benkeplata mens Brage spiser kveldsmat.
Glenn har fikset ny søppleskuff og det ble så mye bedre enn å ha poser med glass, papir og pant slengende rundt på gulvet.
Brage er en skikkelig turbogutt i dag og mye pga at han har fått i seg både melk og egg i barnehagen av en feiltagelse. Så nå har vi en gutt som har verdens korteste lunte og et energi nivå som ikke ligner noe vi har sett tidligere. Men jeg foretrekker at han er helt proppel enn at han blir skikkelig dårlig (som blodprøvene skulle tilsi at han skal bli)
Så stakkars Trym har en DIGER kul i hodet etter at Brage slo en lekekloss midt i planeten på han. Så da var det en liten gutt med store krokkodille tårer fordi han hadde vondt og en litt større gutt med krokkodille tårer fordi han visste at han hadde gjort noe galt.
Men noen sekunder senere var alt vel, Brage hadde sagt unnskyld og gitt Trym en klem og Trym smilte som en sol igjen.
Men så 2 minutter senere brøt det løs IGJEN, Brage fikk ikke til å bygge togbanen slik han ville det (og vi får ikke lov til å hjelpe) så da fløy det togskinner høyt og lavt mens nye STORE krokkodille tårer spratt frem på en ganske så frustrert Brage.
Trym derimot holdt seg litt unna og ble ikke offer for flyvende togskinner.
Og det var vel nok for i dag da han tidligere på dagen klarte å plante hele leppa si i lekekassa så blodet rant, STORE krokkodille tårer men de forsvant fort når mat ble satt foran han.
Så her har det vært ganske så hektisk med Ikea, flere gråtetokter, middag, fikse kjøkken osv osv
Så nå skal det bli godt å sette seg ned foran tv'en og se på luksusfellen og så legge seg.
Natta alle sammen ha en strålende kveld/natt

Fra mandagen da livet ikke var så farefullt

Lørdag da gikk det stillere for seg mens vi bygget togbane

1 kommentar:

  1. Høres ut som en koselig og stressende dag;-)
    Ikea er en farlig butikk.... Vanskelig å ta med mannfolket dit, og enda vanskeligere å gå tomhendt ut derfra;-)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails