torsdag 25. mars 2010

Hissigpropp

Unna vei for her kommer Brage
Turboprinsen Brage skifter humør for hvert minutt, i det ene øyebliket løper han rundt og i det neste er han sinna som fy mens leker flyr rundt.
Trassalderen er i full blomst og kan være ganske så slitsomt noenganger men mest er det herlige minner (iallefall mye å le av i ETTERTID).
Brage har jo hanglet litt den siste uka, sovet dårlig om nettene da han har hostet en del men like mye fart er det i han på dagtid.
Selvom farten er på full guffe så kommer det til et punkt hvor han ikke klarer mer, så under hvilestunden i barnehagen og i bilen ja da klarer han ikke å holde seg våken og har sovnet.
Det er jo en god stund siden han ga seg med å sove på dagen men hva gjør man ikke for slitne turboprinser?
I dag har vi alle sammen vært i barnehagen for påskefrokost noe som var STOOR stas for Brage
Vi var de første som kom og da hadde Brage stor plass å løpe på, på slep hang Trym (hvis han da ikke satt på armen til en av de ansatte) Brage spiste godt og storkoste seg med å prate med alle sammen store som små og ønsket ikke at vi skulle gå, det varmer mitt mammahjerte.
Trym og jeg hentet Brage i dag og det tok oss laaaang tid, de hadde satt på musikk og hva skjer da, joda Brage og Trym rocker, danser, svinger og synger.
Men vi kom da oss hjem til slutt og hjelpes for et sirkus!!!
Trym klemte fingeren sin (elsker å lukke og åpne dører og fikk fingeren sin under døra)
Brage fikk et raseri anfall uten like hvor duplo fløy som tornado i stua mens han skrek at han ikke fikk det til og STOORE krokodille tårer rant.
Så han fikk rase fra seg mens jeg satte på Rorri på tv og vips en nysgjerrig sliten gutt sluntret ned i tv stua og jeg fikk lagd ferdig middagen.
Etter middag har vi bygd ny togbane (såklart) lekt masse med bilen til Trym, den ble plutselig spennende igjen etter at vi fikk byttet batteri for da spant den bortover gulvet med 2 ekstase skrikende gutter hengende etter.
Men så kom legge tid for Brage (Trym sovnet før han traff senga) jeg tror jeg aldri har hørt så mange forslag på ymse ting og tang som skal gjøres.
Høre musikk, pussle eller puffle som Brage sier, kokao (kakao) kjeks, knekkebrød, rydde (det var det beste forslaget) bade og ta bilder og mange andre herlige forslag.
Så vi lot han holde på, klokka ble 20.00 og da var han så sliten at han forstod at det ikke var noe vits i å prøve lengre så da spurte han om han kunne legge seg .
Pusse tenner, nytt vann, bre over dyna og gutten sov.
Deilig å slippe å krangle, han er jo verdens beste trassende sjarmerende hissig propp av en turboprins ;)

Turboprinsen i full action i barnehagen

Brage var helt skutt på søndag, han sovnet i bilen og våknet heller ikke
selvom han ble båret inn og kledd av.
Han sov leeeenge på bestemor sitt fang

Her har Brage hatt et raseri anfall, alle lekene er kastet rundt i stua
og gråter store krokodille tårer alt pga av at han
ikke fikk satt sammen duplo slik han ønsket

Smarte Brage, setter bilen i rokkeringen slik at den ikke stikker av
så den gikk rundt og rundt og rundt helt til Trym kom

Var det noen som har satt på tv'en?
Hmmmm hva er på mon tro?

2 kommentarer:

  1. Hi hi, SÅ glad er man i barna sine, at selv når trassen tar dem, er de litt søte da og...

    Og du, jeg la ut oppskriften ETTER at du spurte om den, så du er ikke blind;)

    SvarSlett
  2. Uff, ja den trassen kjenner vi til. Alt skal gjøres selv, så er det STOR frutrasjon fordi hun ikke får det til. De er nydelige uansett, de prøver jo bare å bli store. (Men jeg må innrømme at jeg har eksplodert noen gang også...)

    Utrolig fine gutter du har, både stor og liten.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails