tirsdag 2. februar 2010

Vondt i hjerterota

For et texas det har vært her mens Glenn har vært borte.
Trym stopper ikke å gråte, han gråter hele tiden og jeg vet ikke hvorfor.
Vi er tilbake til akkurat slik vi hadde det de første 5 ½månedene. Jeg har båret han rundt i hele dag, den eneste gangen han var blid var da vi var på senteret og han fikk oppmerksomhet av en av eierne av Sjarm & Sjel da smilte han fra øre til øre ellers har han pipi kontinuerlig.
Men så er det jo Brage da som ikke ville legge seg selvom han er så trøtt at øya går i kryss.
Da er han i sitt flotte "klarer ikke mamma" modus og alt blir feil.
Han elsker jo å gjøre alt, slå av tv, lys, lukke opp døra hvis noen kommer og alt han får til nå som han har blitt stor gutt.
Så i dag fikk han ikke til å slå av tv'en (han kan det, han sitter med fjernkontrollen i hånda og gjør ingenting utenom å gråte STOOOORE krokkodille tårer og si "jeg klarer ikke mamma")
så jeg spør skal jeg gjøre det for deg? og får ja til svar, spør en gang til er du helt sikker at jeg skal slå av tv'en?, ja sier han. Og hva tror dere skjer når jeg skrur av tv'en??? Hele verden hans ramler sammen og da er det gjort.
Ikke vil han ha på pysjamas og så vil han ha på pysjamas og det går så langt at jeg må tvinge pysjen på han.
Så henter jeg nytt vann og da er vi igang igjen han vil ikke ha vannet så jeg tar det bort, han vil ha det så jeg gir det tilbake, han vil ikke ha det og slenger den ned på gulvet
OG DA HAR JEG FÅTT NOK, da sier jeg ingenting tar med meg noen blader demonstrativt i hånden og forteller rolig (mens jeg teller til 100 inni meg) at nå skal mamma på do og kommer tilbake når du har roet deg ned.
Da har vi holdt på i 20 minutter med den ene kampen etter den andre og han holder det gående i 10 minutter til og skriker etter dette vannet som ligger på gulvet.
(ganske greit å ha en sønn som ikke går ut av senga hvis vi ikke har gitt klarsignal)
Så endelig har han roet seg ned og jeg kommer ut av badet og spør om han har roet seg ned, jepp det har han og er blid som en sol og prater om puslespillet (som vi også har diskutert i flere minutter i kveld) som om ingenting har skjedd.
Så her sitter jeg, helt utslitt og har så vondt i hjerterota pga gråtingen til turboprinsene mine.
Virkelig såre gråter har de begge hatt i dag og så får jeg ikke hjulpet dem da jeg ikke vet hvordan.
Men en hyggelig nyhet i alt levenet er at jeg har fått hele 3 lamper og har satt opp 2 av dem allerede (fort og gæli, skal fikse mer senere) og venter på den 4 til fredagen da de måtte bestille flere til butikken.

Blid Trym (akkurat der) har hjulpet meg med lampen

Bildet tatt for 5 minutter siden i hui og hast
Fine var de, kjempe lekre med hjerter i.

Ellers har vi hatt hyggelig besøk av en av mine beste venninner og hun har virkelig fått kjørt seg da hun ikke var helt på topp i dag stakkars. Hun har prøvd å underholde Trym men han ville bare til meg men jeg måtte lage mat og hjelpe Brage så stakkars jente hun er helt utslitt av all den gråtingen. Men fikk da i oss litt mat, fikk desverre ikke pratet så mye men hun har fått se huset og syntes det var lekkert.
Så nå skal jeg sette meg ned med en kopp te og en god bok mens jeg venter på at Glenn skal komme hjem. Kommer sikkert til å sovne men hva gjør det, har jo vært oppe siden 5 i dag morges og klokka er jo allerede langt over åtte.
God kveld til dere alle sammen og la oss håpe på en bedre dag i morgen.
Da er det Brage sin tur til spesialist og krysse krysse krysse krysse krysse krysse krysse krysse fingre for at eggeallergien hans begynner å bli bedre.
God kveld.

1 kommentar:

  1. Huff, det skal ikke alltid være lett å være mamma.. Håper dere får en mye bedre dag i morgen!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails