lørdag 6. februar 2010

Bading er noe våte saker

Ja da er lørdagen nesten ferdig.
Vi har vært våkne siden 6.30 i dag men allikevel ikke fått gjort så mye.
Vel vi har jo pufflet (men det kommer vel ikke som en bombe) vi har vært å besøkt mommo, eller rettere sagt vi har invitert oss selv på lunsj og fikk sagt hei mellom bitene før vi løp ut døren igjen.
Kjempe koselig men alt for kort. Hun hadde hele huset for seg selv så vi heiv innpå maten og lot henne få kose seg i fred og ro, (noe som ikke skjer så ofte, at hun er alene altså)

Veldig opptatt av tv'en

Trym storkoser seg på fanget til mommo

Brage støvsuger i seg potetgull

Brage har pyntet Trym og det var stor stas


Turen gikk videre til tante Line som skulle få fikset noe i huset, der har de endelig startet med å skifte ut vinduene i 2 etage (noe som de kun brukte 1,5 dag på) og i neste uke blir det vel i 1 etg og hvis de er like effektive og flinke som de har vært med 2 etg så blir dette bra.
Når vi endelig kom hjem fikk vi svingt rundt med gryter og kar for nå var det mange sultne sjeler (vel Brage hadde spist seg mett på potetgull da han fikk lov til å helle selv i bolle)

Slik går det når turboprins får lov til å gjøre selv uten tilsyn,
han forsynte seg like godt med alt i posen
Næringsvett

Vel mens Brage da var mett fikk vi spist oss gode og mette på deilig mat.
Når vi var ferdig lot vi bordet bare stå (far i huset ryddet bort) mens vi løp inn på badet for her skulle det bades.
Brage først, schvupp oppi karet og så kommer jeg plask oppi og stakkars Trym ligger igjen på gulvet. Men Trym klager ikke da Brage kaster vann over hele gutten og han da kan ligge å plaske på gulvet.
Men det går jo ikke å ligge fullt påkledd i masse vann alene på gulvet, nei hei og så plomp sier det og Trym er også oppi sammen med oss og plasker og ler.
Vi vasker håret og inn kommer butler Glenn med håndklær, pysjer og assistanse når yngste gutt skal ut og opp av vannet. Noe som ikke gikk uten protester, Trym ble så sinna at han var ildrød i toppen for han skulle bade mer. Men det var legge tid så han fikk en liten melketår og rett i seng og det ble 15 minutter protester men han sovnet da til slutt.
Brage har også lagt seg nå og jeg hører ikke så mye fra han så jeg tror søren klype meg at han også har sovnet.
Glenn er ute da han skal prøve å få fikset en av de 4 bilene våre, 1 er beyond repair (familiebilen) og vi får prøve å selge bilen i deler, så nå skal han få fikset den bilen han bruker som reserve mens vi får råd til å kjøpe ny familiebil.
Så da sier jeg adieu for i kveld.
Blogges senere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails