torsdag 18. februar 2010

1 i seng og 1 igjen

Ja Trym er i seng allerede, han var så sliten stakkars så han sovnet mens han var hektet på.
Så jeg bare rullet han av opp i sengen sin og han fortsatte å sove videre, fikk ikke pusset tennene engang men vi slapp en skrike runde.
Brage har vært helt ødelagt her og bare sutret da han har hatt så vondt i kroppen (kan jo ikke være noe annet da feberen ikke var høyere enn 38) men etter flere timer med diskutering med Brage om at han måtte ta noe smertestillende så truet vi det i han mens jeg stod med en stikkpille som advarsel i hånden, da gikk miksturen ned på høykant.
Og ja da har vi en liten artig roterende turboprins som spiser knekkebrød (han har ikke spist noe i dag) og smiler igjen. Øynene hans er fremdeles veldig trange men formen er fantastisk.
Så nå er det bare å finne ut hvordan vi skal få denne roterende turboprinsen i seng.
For snart starter tv kvelden for oss voksne og da skal alle små barn ligge i sengene sine og sove.
I morgen skal vi få besøk av en kjempe god venninde og det gleder vi oss til, iallefall jeg.

2 kommentarer:

  1. Jo, vi var på åpen barnehage, men dro litt før 12, da snuppis var grinete og jeg hadde en del å fikse før besøket. Så kjedelig med sykdom :(, ÅB er desverre stengt neste uke og så begynner vi i barnehagen... :(, SÅ utrolig kjedelig med sykdom da, håper turbo sover søtt nå.... og våkner frisk og rask i morgen :) KLEM

    SvarSlett
  2. Huff, ikke noe gøy når de små ikke er i form.. God bedring! Håper dere alle får en god natts søvn og en fin dag i morgen :)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails