mandag 22. februar 2010

Gutta

Ja her er jeg igjen på jobb og hadde vel egentlig ikke tenkt å skrive noe mer i dag.
Men etter å ha pratet med mommo så legger jeg inn status rapport fra dagen i dag.
Trym går nå på antibiotika da det surklet ganske så godt nede i lungene.
Han ønsker bare å sove men klarer ikke helt å finne roen da det ser ut til at han har vondt overalt. Spesielt magen er i opprør og han trekker bena sine godt oppunder seg for å strekke de ut mens han ynker seg i smerte.
Jeg får så vondt å se på han og ikke finner vi ut av hva han trenger, ikke vil han ha mat/drikke eller kos. Han ønsker å ligge alene på magen mens man stryker han over bleia og det skal være helt stille rundt han.
Glenn sliter selv med 40 i feber og det er tungt for han da han også har en kropp som ikke helt fungerer.
Brage er verdens beste, han har roet seg ned noen hakk og vi har lekt med togbanen som han og tante Line har bygd. Virker som han har forstått at de 2 andre trenger litt fred og ro.
Han gikk pent og la seg når det var legge tid og sovnet uten protester selvom han ikke ble lest for i kveld. Jeg hadde jo reist til jobben før han la seg og alt gikk vist smertefritt.
Så nå skal det bli godt å komme hjem for å ta med seg Trym opp i familiesengen.
Og så får vi håpe at mommo ikke ringer oss klokka 5 på morgenen som hun klarte i natt. Slik er det å jobbe natta og være trøtt og da trykke på feil tast. Men da fikk vi kost litte grann før vi sovnet igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails