søndag 31. januar 2010

Søndag og puffling

Tenkte jeg kunne skrive litt her jeg sitter på jobben, må jo holde dere litt oppdatert på hva som skjer i turboprinsenes hjem for hvert sekund.
Når jeg kom hjem i går var det 2 glade som møtte meg. Brage kom løpende for å møte meg i døra og fortalte med stor iver at han hadde pufflet (pusslet) i dag og at vi skulle puffle sammen.
Trym hadde verdens største smil rundt munnen men han var ikke noe intressert i matstasjonen selvom det hadde gått mange timer uten. Han hadde spist masse av alt annet og syntes det var tipp topp men ville ikke ta flaske og fikk da vann i kopp istedenfor.
Det ble servert pasta bolognese til middag som var super duper godt.
Etter det så pufflet vi til Trym skulle legge seg, han var super sliten etter litt for lite søvn på dagen.
Han fikk litt pupp og sovnet nesten med en gang og da kunne vi kose oss litt sammen med Brage før han skulle legge seg. Også klart så pufflet vi litt til.
ELSKER DET ORDET, PUFFLE
Det er flere ord også så klart men de skal jeg skrive en dag jeg husker å hente frem listen med ole lumm= ole brumm, båp= båt, liffilaff= giraff, fiste fast= sitte fast
Ellers i dag har vært en hektisk dag da Trym virkelig har fått dreiesen med det å komme seg fremover, han har nå ramlet ned trappen (det gikk veldig bra, 3 trinn, espalieren er nå midlertidig trappegrinn) han har gjort broren sin gal med å alltid ta tak i brikkene Brage puffler, han har satt seg fast mellom spisestolene og han har surret seg fast i støvsugerledningen.
Og så fort som det går, puffler litt sammen med Brage og så har Trym rotet seg bort i ett eller annet. Men like blid uansett i hvordan pickle han sitter i.
Guttene kjørte meg til jobb i dag da vi prøvde å få Brage til å sove litt i bilen før de skulle til bestemor og få seg litt mat. Men den gang ei, han ville ikke sove og ville være sammen med meg på jobb. Trym sovnet men våknet så klart når jeg gikk ut av bilen så jeg håper at Glenn fikk en rolig tur hjem uten alt for mye skriking.
Da skal jeg jobbe litt til og ønsker dere alle en riktig så god søndag.

3 kommentarer:

  1. Titter innom i full fart for å ønske deg velkommen i bloggverden :) gleder meg til å følge deg og de vakre prinsene dine.
    Klem

    SvarSlett
  2. Uff, datt han ned trappen stakkars. Ja, det går fort unna når de først begynner å komme seg rundt. Her gjør vi oss klare for åpen barnehage idag. Kjenner jeg allerede gleder meg på Emilies vegne, hun elsker jo andre barn... Ha en topp mandag. KLEM

    SvarSlett
  3. Jeg har reg. meg inne på lavkarbo.no
    http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=27468&highlight=eggallergi

    http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=8623

    http://forum.lavkarbo.no/search.php?searchid=4405312

    Men jeg ser jo at det kan bli vanskelig når en har eggallergi.

    Jeg er ikke sikker på om jeg orker å være så i Ketose, tror jeg kommer til å gå over til Fedon sitt opplegg (var nok det jeg gikk på sist) for å være iskikkelig ketose må jeg spise så utrolig mye fett- men jeg er i startfasen og prøver å finne ut av dette. morsomt er det iallefall å kjenne forskjeller på kroppen etter bare en dag.
    Klemmer

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails