tirsdag 19. januar 2010

8 måneders kontroll og ny barselgruppe

Ja da har vi vært på helsestasjonen i dag og sett dvd om førstehjelp.
Vi har også fått ny barselgruppe ettersom vi har flyttet, ja det er en ganske lenge siden vi flyttet men etter denne svineinfluensa og vaksiner så ble jeg ikke introdusert for den nye gruppen før i dag. Og de virker som en driftig gjeng som møtes hver uke og det skal bli godt etter å ha kun vært sammen med Trym i snart 8 måneder. Litt sugen på voksenkontakt, bare litt.
Ettersom Glenn ikke var hjemme så skulle jeg ta med Brage i barnehagen og da fikk han lov til å sove til han selv våknet.
Tror det var litt før halv 8 men Trym og jeg hadde vært våkne siden halv 7 og vi hadde fått fyr på peisen, ordnet matpakke til tur dag og kost oss sammen på gulvet før syvsoveren endelig ropte om å få lov til å gå ned.
Når vi kom til barnehagen var de andre barna allerede på vei ut så vi fortet oss inn fikk åpnet frokosten og tatt noen biter før vi heiv på Brage reima dressen for å dra på tur.
Når Trym og jeg skulle dra fra barnehagen var det en liten gutt som ble utrolig lei seg (noe som har skjedd 1 gang før) og det var vondt å sette seg inn i bilen og kjøre mens han stod ved porten og vinket febrilsk.
Trym sovnet i bilen da han var helt utslitt etter å ha vært våken siden 06.30.
Han våknet med en gang vi kom innenfor døra, da var det bare å hive oss opp i senga og få frem matstasjonen og få han til å sove litte bitte granne til.
Bare det at jeg selv sovnet og vips så hadde vi dårlig tid til kontroll på helsestasjonen.
Men for å gjøre det enda lettere for oss så hadde de ikke måket veien og med dårlig tid så ble det en ganske så svett tur (fikk trent litt, var ildrød i toppen når jeg kom frem)
Og så klart så sovnet Trym når vi passerte hjørnet til helsestasjonen.
Jaja da fikk jeg iallefall tid til å kle av meg og pakke ned litt ymse ting og tang ned i veska som lå strødd rundt i vogna og så våknet han (powernap på 2 minutter)
Vi fikk veid han og på 2 uker har han kun gått opp 110 gram så i kveld får vi sette oss ned og skrive en mail til barnelegen slik at vi får tatt nye blodprøver for det er noe som er galt her.
Jeg har sagt det lenge men nå må vi gjøre noe med det. Siden lørdag har han hatt en veldig løs mage men i dag var det bare slim igjen å få ut (han har også spist lite i det siste så egentlig så er 110g egentlig ganske så bra alt i alt)
Men like blid er han så lenge han får oppmerksomhet, smiler fra øre til øre og gynger frem og tilbake når han hører lyder/musikk og synger for full hals til meg.
Etter kontroll og dvd bar det ut i butikken da jeg hadde fått beskjed av Brage at vi skulle ha rød fisk til middag. Fikk tak i nydelig ørret på tilbud og masse gode grønnsaker (som jeg glemte å lage, kremt kremt) og under hele runden i butikken satt Trym og kikket rundt seg mens han nynnet på en eller annen sang.
Hjem ÅH HJELPES MEG, det var enda mere slitsomt med en tung vogn full av matvarer men heldigvis så hadde Trym sovnet så jeg kunne banne høyt mens jeg dyttet denne vognen så godt jeg kunne gjennom snøhelvete.
Hjem kom vi da oss til slutt og mat kom på bordet og vips så var det sengetid for små prinser.
Ingen av de ville sove selvom hvor trøtte de var, Trym brukte vel mange tårer og 45 minutter til å falle i søvn mens Brage tror jeg er våken fremdeles (20.25)
Så nå er det å finne frem noe å kose seg med (les innlegg under) og se en episode av CSI eller noe vi tok opp i forrige uke og nyte at Glenn har kommet hjem igjen etter 1 døgn på Oscarsborg
(han er mer sliten nå enn det han er når han er hjemme, slik er det med god mat og drikke)
Ha en fin fin kveld

Gutta må sitte på fanget til pappa mens de ser på barnetv.
Han har jo vært borte et helt døgn.

Se han som har fått tak i en kjeks og koser seg glugg i hjel
Detta var godt og så stas å spise, med hele seg.


2 kommentarer:

 1. Så komisk at jeg heeelt tilfeldig fant veien hit til denne bloggen...
  Jeg har selv to gutter, storebror Brage som er født feb-08, og lillebror Trym som er født mai-09:-)
  Fine navn vi har valgt til gutta våre;-)

  SvarSlett
 2. Ja der er jeg helt enig, sterke flotte navn.
  Men flotte gutter må ha flotte navn.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails