torsdag 21. januar 2010

Nye prosjekter og hjelp trengs

Ja nå som jeg nesten er ferdig med lampen på soverommet så har jeg startet på noe nytt.
Nå er det gangene som skal pyntes litt.

Først et lite bildet av Trym slik at dere ikke
glemmer hvordan han ser ut

Vel vi har noen nakne vegger i gangen så jeg tenkte jeg kunne pynte litt.
For det første kommer gull stolen til å komme inn i gangen med tid og stunder da den for øyeblikket står inne på Trym sitt rom. (vi kaller det gullstol da dette er en gammel stol med litt gyldne toner i seg, den er så stygg at den er kjempe lekker)

Vi har flyttet Trym inn på sitt eget rom i dag så krysse fingre for at dette går bra og at dette kanskje hjelper på at han sover hele natten igjennom etter noen dager.
Men vi har jo ikke kjøpt inn alle møblene enda så det ble ganske tomt der inne, ergo gullstolen må stå der inne for øyeblikket (tenkte jeg skulle hente en gammel gyngestol på hytta og kanskje male den hvit og ha inne på Trym sitt rom om tid og stunder).

Men tilbake til gangen og de nakne veggene. Tenkte at en av veggene kunne få en hel haug med bilder av turboguttene og nå sliter jeg litt med oppsettet. Noen som har noen meninger?
Det kan hende at det kommer flere bilder så skal jeg da bare ha en rett linje i overkant slik at jeg kan tilføre mer, ha bildene på hyller eller bare bytte bildene i rammene når jeg først har valgt et oppsett? All hjelp mottas med takk

Hva med denne kombinasjonen av bilder,
ser det ok ut eller bare rotete?
Jeg har desverre sett meg blind.

Så har jeg fått Glenn til å snekre sammen 1 espalier for meg (mens jeg badet Brage og gjorde Trym klar for kvelden) denne skal jeg male grå og henge opp rett ved ytterdøra inne. Denne skal brukes til å henge opp ymse, alt fra bilder, nøkler, luer, post og ja alt som den klarer å holde fast på. Den skal stå såpass langt nede på veggen slik at guttene også kan bruke den til hva de har lyst til. Og hvis vi er xtra tøffe så maler vi den i en knæsj farge og virkelig gir liv til gangen.

Espalier for inne bruk eller er det en fisk?

Så når det er ferdig skal jeg lage noen vegglamper.
Den ene skal være 100x60 cm stort maleri som jeg selv skal (prøve) å male og sette lys på baksiden. Denne skal stå ved spisebordet og gi litt lys på det vi spiser.
Den andre skal være 60x60cm stort også eget produsert veggmaleri og stå på motsatt vegg ved "stua" og lyse opp lekehjørnet til guttene.
Hvordan jeg skal få det til lar jeg Glenn bestemme, jeg vet hvordan jeg vil ha det og han lager det etter mine tanker og ideer.
Vi er flinke der vi 2, han gjør det han får beskjed om da det er jeg som (for øyeblikket) kommer opp med tanker, ideer og masse rare løsninger.
Så nå må dere unnskylde meg nå skal jeg sparkle noen skrue hull mens jeg ser litt på tv.
Begge guttene sover søtt mens Glenn er og trener.
Da blir det pepsi max, sparkel, tv og noen kjeks på meg.
God kveld alle sammen.


5 kommentarer:

 1. synes det var fint det oppsettet med bildene.
  men jeg syntes at det lille bildet i midten på rad to, kunne fått en annen plass?
  samme gjelder det nederste til venstre, ville jeg byttet med bildet over.
  liker at det er litt likheter i rammene, når det skal være i firkant.
  ser du er veldig kreativ, utrolig flott hjem dere har!

  SvarSlett
 2. Tusen takk Isabel. Nå er det fikset på, men det midterste bildet har samme plass men tykkere ramme (vet ikke hvor ellers det skal stå)

  SvarSlett
 3. God helg Mariann... og virker som du har fått kontroll på bildene dine nå. Jeg suger på sånne ting og gruer meg allerede til å henge opp bildene i det nye huset. Jeg skal hele tiden forandre på det, og da blir det jo mange stygge hull :(

  SvarSlett
 4. Og, ja det har blitt kjempefint her inne. Moro med teller ja :)

  SvarSlett
 5. Den telleren gjorde hele siden synes nå jeg, så takk igjen Mariann.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails