tirsdag 26. januar 2010

Trym oppdatering

Nå skjer det saker og ting her.
I dag har vi sett at han klarer å komme seg fremover med hjelp av armene sine og ikke bare rulle seg rundt til dit han ønsker.
Ellers har denne tannen som vi har sett i flere uker nå endelig tittet ordentlig frem. Nå har det gått hull på tannkjøttet og snart kommer det en tann ut av hullet.
Han har også lært seg å drikke med sugerør og ikke bare fra kopp så da satte vi full fres forover og nå prøver vi flaske (noe som ikke går ubemerket forbi, hjelpes for et volum han har)
Så nå skal jeg ta med meg gutten inn på soverommet og gi han det han mest av alt ønsker og det er jo pupp og så er det natta tid for Trym.
Stakkars nå er han sliten, det er Glenn som mater han og jeg har vondt langt ned i hjerterota pga gråtingen hans. Men desverre har vi ikke noe annet valg da jeg skal jobbe til helgen og mat må han ha.

1 kommentar:

  1. Uff, babygråt er aldri morsomt :(... skal du begynne å jobbe igjen nå? eller er det noen ekstravakt eller noe du tar? Bra tannen er kommet ut da, tenner er jo det samme som trøbbel her i huset ihvertfall.... Ha en fin kveld. KLEM

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails