tirsdag 19. januar 2010

Hvorfor er det ingen som har fortalt meg dette?


Sjokoladekake uten egg eller melk i pose, JIPPI

Ja her kan man se hva man klarer å gå glipp av, tror det har noe med at jeg har sluttet å lete etter eggefrie kaker så jeg vet ikke hvorfor denne posen tilkalte oppmerksomheten min.
Kan det ha noe med at vi skal PRØVE å være flinke til å ikke ha noe som er godt i hus og så skriker denne posen på meg for full hals.
(se de flotte stykkene da dere)
Så posen ble med meg hjem (god unnskyldning det at vi må prøve for gutta's sin skyld)
Heldigvis har vi ingen olje uten smak i huset så jeg får ikke lagd denne kaken da man skal tilsette vann og olje.
Puuhhhh, kanskje jeg da klarer å ikke spise noe av det søte slag i dag og kanskje kanskje kanskje ikke legge på meg xtra i kveld. Men hva finnes i skapet??? Sjokade og hva finnes i fryser??? Sjokoladekake, eplekake, muffins og is.
Ja jeg kan bare gi opp, bare å innse at jeg er større enn hva jeg egentlig skal være og slik er det bare. Klage får jeg gjøre til gubben senere i kveld og resten av livet.
Lurer på når jeg skal innse at jeg ikke er 18 år og veier 55 kilo lengre, bare så synd at jeg kun innser det når jeg ser bilder av meg selv og de gangene jeg ser meg selv i speilet.

2 kommentarer:

  1. Husk at du har fått to flotte barn, ikke rart kroppen ikke lengre er 58 kg da. Se så flotte de, du har båret de i kroppen din. Og du, jeg har jo sett bilder av deg, flott er du. Akkurat passe, akkurat sånn som du skal være. Og det er lov å kose seg, bare det er en dag som slutter på G.
    Det er mitt motto :)

    SvarSlett
  2. Ja jeg vet Gøril, kose seg må man (men med måte)
    Jeg er alt for glad i alt som har sukker i seg og jeg er flink til å finne en unnskyldning for å spise litt hver kveld. MMMM livet er godt noenganger litt for godt.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails