tirsdag 5. januar 2010

Pussig

I dag tok jeg med meg Trym ned til helsestasjonen for å veie han ettersom vi ikke kan i morgen på åpen dag. Da må Trym bli med meg til byen for jeg skal til legen slik at han får sett på de ubrukelige knærne mine, når man først får en kropp kan man da ikke få en som fungerer?
Hører du det mamma! (noen må jeg skylde på, kan ikke legge skylde på all maten jeg spiser og all den treningen som jeg ikke gjør) nei nå skal jeg slutte å tenke høyt og heller skrive det jeg skulle skrive om.
Vel vi var på helsestasjonen for å veie Trym og han har blitt 1 hel cm lengre siden 10.12.09 og ikke gått opp noe i vekt (nå blir han lang og slank skal dere se, mohahahahahaha)
Men så fikk jeg bestilt 2 årskontroll for Brage gutten vår der de skal se hvor langt han har kommet i utvikling. Og med dette fikk jeg et papir hvor man skal krysse av hvilke ord han kan, hehehehehe ja la oss si det slik alle de ordene har han kunnet leeeeenge og nå prater han fullstendige setninger. Det er det jeg sier at den gutten har blitt alt for stor alt for fort. Bare vi ikke behandler han mye større enn det han egentlig er.
Nei nå må jeg gå dere for jeg har en liten gutt som gråter sårt ved siden av meg, lurer på om han er sulten igjen eller trøtt???
Han var alle tingene pluss litt sinna fordi han ikke fikk til noe slik han selv ønsket. For et fyrverkeri av en sønn.

1 kommentar:

  1. TAkk for oppbackingen Mariann :-) Syns ikke sånne folk skal få fyre løs sånne bemerkninger uten et motsvar. Så moro med så mye som skjer med gutta om dagen da. Tror ikke vi skal på kontroll med mini før 1 års kontrollen jeg, var på en ved 9 måneder, men kjenner at hun har blitt mye tyngre.... Ønsker dere en deilig kveld uten skrik og skrål. (her har jeg forresten kjørt hard med ferbermetoden, og etter en halvtime sover nå gullet :-)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails