lørdag 9. januar 2010

Åh huttetu så kaldt

Ja i dag er det kaldere enn kaldest.
Heldigvis er det ikke så ille her inne, meget merksnodig men jeg er super glad for det.
Natten har vært....., vel kan man si et lite helvete?
Trym har vært så tett og nesten ikke sovet i natt.
Han sovnet så lenge han lå i armene mine mens jeg satt i sengen men vi ble forstyrret noenganger da en liten gutt ved navn Brage lurte på om han kunne gå ned (trodde vel det var morgen kl 4, 5 og 6.30)
Glenn heldigvis har sovet/snorket hele natten igjennom da han skal hjelpe søsteren sin å flytte i dag (ja i denne kulden, men det er bedre dette enn at det plasker ned)
Desverre startet ikke diesel bilen i dag da det hadde vært for kaldt i natt så han måtte ta den andre for å komme seg til destinasjonen.
Så her sitter jeg da med 2 trøtte gutter, Trym ruller rundt på gulvet og snørrer overalt. Sikler gjør han også da han ikke får lukket igjen munnen da det er umulig å puste med nesen.
Oj nå hylskriker han, la oss se hva som er galt. Hmmm bare kontaktsøkende og supertrøtt.
Brage sitter foran tv'en og ser på små einsteins og synger med.
Nå skal vi lage en ny tog bane mens vi venter på at pappa skal komme hjem og vi skal reise til fetter Storm sin bursdagsfest (han ble 1 år for noen dager siden) så da må vi huske sjokolade kaken som har kollapset (vi kan late som om det er en vulkan det smaker det samme)
Huske på å ta med gaven som vi har pakket i plastpose (har glemt å kjøpe papir) nei vi får vel heller pakke det inn i alufol og finne silkebånd i sysakene.
Nei leking kaller vi blogges senere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails