lørdag 15. august 2009

EPLEKAKE uten egg og melk

3 dl hvetemel
1 ½ ts bakepulver
1 ½ dl sukker
75 g melkefri margarin
1 ½ dl havremelk, (soyamelk/vann/eplejuice)
2 epler
Kanel og sukker

Fremgangsmåte
Alt det tørre i en bolle
Bland inn smeltet margarin
Tilsett havremelk, (soyamelk/vann/eplejuice)
Rør det forsiktig sammen og hell i en smurt form
Ha i skrelte eplebåter godt ned i røren
Strø på kanel og sukker
Stek på 200/175 grader i 30 minutter ca

6 kommentarer:

  1. Takk for oppskrift! Lager det nå :-) lukter nydelig

    SvarSlett
  2. er det i rund form eller langpanne?

    SvarSlett
  3. Jeg brukte rundform, men gjør det som passer deg :)

    SvarSlett
  4. Må man tredoble oppskriften da?

    SvarSlett
  5. Blir det stor forskjell om man bruker vanlig vann?

    SvarSlett
  6. Ca, hvor mange biter blir det?

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails