onsdag 5. august 2009

Brage's 2 års dag og Trym's sykehusbesøk

For en herlig dag, eldste gutten har bursdag i dag og er nå 2 år. Solen skinte og vi har hatt en fantastisk dag.
Brage sov over hos bestemor Reidun i natt og han har sovet så godt at han har holdt tanten sin våken hele natten med all romsteringen i sengen sin. Ikke sov han på dagen i går heller og bestemor fikk lagt han til mer normal tid, litt over 19.00 og tror dere ikke at han sov nesten 14 timer i natt??? (hvem andre enn bestemødre klarer slik?)
Enda en grunn for at han var så heldig å få være sammen med bestemoren sin var pga at Trym skulle til A-hus for en hørsel test og det er jo ikke noe artig å være med på på bursdagen sin. Trym sin hørsel test var over på sekunder, vi var ikke redde der, han er jo så lydvar at han våkner når en knappenål treffer gulvet, så høre det gjør han. Vi fikk til og med spurt om litt ekstra ettersom de fremdeles var i ferie modus.
Før vi reiste til A-hus fikk vi vært innom senteret og kjøpt enda flere bursdagpresanger til Brage, så nå har han fått en ny Elias film og en huske. Men det beste var vel gressklipperen, han elsker jo å løpe etter oss voksne når vi klipper gresset og nå har han fått sin egen som bråker nesten like mye som en bensindrevet og så er den i riktig høyde for en liten handy man.
Vi gikk også ut for å spise middag og i nærheten var det ender som svømte rundt og ble matet av andre barn. Sklie, huske og klaterstativ var der også så det var ikke mye mat som ble fortært.
Så var det hjem for å servere kake og kaffe. Ettersom Brage er allergisk for ymse ting ble det servert sjokoladekake uten egg og melk, ta det med ro oppskriften kommer på bloggen da den er helt fantastisk god.
Når klokken nærmet seg 19.00 fikk vi bursdagsbarnet i dusjen da han hadde kake overalt, mmmm kake. Tro det eller ei men vi fikk gutten i seng uten protester og 5 minutter senere og 3 runder med postmann pat sangen (potman pat alltid tiddig uuuute, på ruuute. om igjen og om igjen. Herlig gutt) så sov han.
Nå sitter jeg her med minste mann til brystet og har stekt eple og kanel muffins klar til enda et bursdag selskap på søndag. (også uten egg og melk, oppskrift kommer.) Nå er det tv tid og håpe på at Trym sovner snart uten å ha vondt i magen. Han har jo vært et prakteksempel i nesten hele dag, han startet litte grann å klage i 17.00 tiden og det ser ut som om det plager han litt her han ligger å spiser. Men får vi han til å sovne så får vi håpe at det ordner seg for lille Trym.
Åh ja en liten ting til, Trym har jo vært usedvanlig flink til å spise og hat gått opp 500g i uka (man skal vist gå opp 150-250g i uka) men de 2 siste ukene har han gått opp 250g og det er jo fremskritt. Jo mere mat jo mere vondt i magen så vi håper at nå begynner det å se litt lysere ut for han.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails