fredag 14. august 2009
EPLE & KANEL MUFFINS uten egg og melk
300 g eplemarmelade
4 ts kanel
5 dl hvetemel
2 dl sukker
30 g bakepulver
1 dl smeltet margarin (melkefri)
1 ½ dl vann/eplejuice
FREMGANGSMÅTE
Bland det tørre og ha i eplemarmeladen
Rør det hele sammen i en kjøkken maskin
Det skal bli luftig
Spe med vann/eplejuice
Ha i margarinen til slutt
Fordel i ca 40 små muffinsformer
Stekes 10-12 minutter på 175 grader
4 ts kanel
5 dl hvetemel
2 dl sukker
30 g bakepulver
1 dl smeltet margarin (melkefri)
1 ½ dl vann/eplejuice
FREMGANGSMÅTE
Bland det tørre og ha i eplemarmeladen
Rør det hele sammen i en kjøkken maskin
Det skal bli luftig
Spe med vann/eplejuice
Ha i margarinen til slutt
Fordel i ca 40 små muffinsformer
Stekes 10-12 minutter på 175 grader
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Et lite spor fra meg: har en sønn med melke og eggallergi, og skal ta og prøve oppskrifta di idag på eplekake og muffins :) gleder oss!!
SvarSlett/Klem weks
Møllerens 123 muffins, hever litt bedre og Møllerens langpanne sjokoladekake blir UTROLIG gode som muffins. Og enda bedre blir alle disse muffinsene bare man bruker nok smørkrem (eller margarinkrem) Lykke til
SvarSlett