fredag 14. august 2009

For en dag

Det har vært plandag i barnehagen denne dagen også og Brage kjeder seg hjemme sammen med mamma og Trym som skriker nesten hele tiden.
I dag stod vi opp klokka 06.30 litt tidlig for oss foreldre men slik er det bare å ha småtasser i hus.
Men en god ting er jo at Glenn kom seg tidlig til jobb og kunne komme tidlig hjem på en fredag og starte helgen sammen med oss.
Brage og jeg koste oss med en lang frokost, Brage var super sulten i dag (og det er bra ettersom han har gått ned i vekt i det siste) Så han spiste en brødskive med masse smør og skinke (som han kaller salami) og en hel brødskive med suppaseig (leverpostei).
Så våknet Trym og vi satte oss sammen i sofaen og så på tv, hentet dyner og puter og virkelig koste oss tidlig på morgenen.
Vi klarte å karre oss ut litt før 10.00 og tyv lånte trampolinen til naboen (Brage hoppet og sang og storkoste seg lenge)
Så gikk vi til neste nabo og deres kaninbur og der møtte vi en nabogutt på 4 år som også var og tittet på de søte kaninene.
Da ble det fart og moro, guttene spilte fotball og løp rundt og hvinte av fryd.
Til og med Trym roet seg ned og sovnet i vogna si og jeg måtte kle av meg da solen varmet godt.
Til slutt skulle nabo gutten hjem og spise lunsj og det syntes vi var en god plan. Brage spiste 2 nye brødskiver og så gikk vi og la oss nedpå litt for å sove lunsj.
Etter 1,5 time stod Brage opp og var i super humør, vi lagde togbane og lekte godt mens vi ventet på at pappa skulle komme hjem fra jobb (1,5 time igjen bare).
Men desverre varte det ikke så lenge, Trym våknet og trengte masse oppmerksomhet og det var jo ikke noe moro for Brage da vi lekte så godt. Heldigvis kom pappa fort hjem fra jobben og fikk humøret til Brage opp igjen.
Så vi dro ut for å handle litt for helgen. Brage fikk prøvd sitt nye søskenbrett og syntes det var super dupert særlig når pappa trillet ekstra fort.
I butikken fikk Brage sin egen handle vogn og hei og hå som det gikk unna, han løp rundt hele butikken og det første han skulle ha var suppaseig, så var det ymse slag av flatbrød (som vi fikk fisket ut igjen) jeg tror aldri vi har handlet så fort og han syntes det var festlig å få være sjef. Han la til og med alle varene på båndet på kassa og sa at vi måtte betale først (da var han som stod bak kassa sjarmert allerede)
På vei hjem dro vi innom en kamerat og hoppet litt på trampolina hans men der kunne vi ikke være lenge da vi hørte og så at nå var det tide med mat.
Desverre var vi litt vel sent ute med maten, Brage var så sulten og vi hadde en gråte seanse på en time og flere turer til skammekroken.
Trym fikk mat og til slutt var vår mat ferdig, da var Brage så sliten og sulten at han spiste alt han fikk på tallerkenen sin.
Potetmos i bøttevis, kotelett, og mais kolbe gikk ned på høykant og da fikk vi tilbake vår lille sjarmør.
Ettersom det er fredag så var det jo fredagsgodt så vi hadde biler og campingvogner fra forrige uke som vi hentet frem til stor glede for alle.
Brage kom seg i seng klokka 20.00 og sovnet vel rundt 21.00 og Trym sovnet 23.15 så nå koser jeg meg med et glass rødvin og håper på at han ikke våkner før klokka er langt over 3 i natt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails