lørdag 8. august 2009

Hyttetur

Torsdag pakket vi bilen og reiste på hytta, deilig. Trengte å komme oss bort bare for å gjøre noe annet noen dager. 1 times bilkjøring senere var vi fremme. Trym og mamma kjørte Subaruen mens Brage og pappa tok den gamle orange bilen (variant 411) Brage elsker den bilen sikkert fordi den bråker fælt og at han kan sitte forann i stolen sin og se alle bussene kjøre forbi.

Her er gliset

Vi pakket ut i en fei, skiftet klær og så dro de største guttene ut med båten mens Trym og mamma var igjen på hytta og lagde litt mat og la oss på solmadrasser under en parasoll og bare koste oss mens vi ventet på at gutta skulla komme tilbake.
Så deilig det er for gutta å være på hytta, Trym ligger på madrasser i skyggen og sover flere timer i strekk mens Brage løper etter gressklipperen og hviner av fryd (har ikke helt forstått hva som er så morsomt med gressklippere men det kommer vi vel aldri til å finne ut av)
Vi har plukket bringebær og blåbær og venter spent på alle de bjørnebærene som kommer til å være klare om ca 2 uker, mmmm tenk dere varmebjørnebær og deilig havreis, mmmmm
Natterstid har vært litt tøffe for oss foreldre, Trym har øket nattemåltidene (5 ganger, gjeeesp) og Brage har blitt vekket 2 ganger av en lekebil i sengen som har startet motoren sin, til mor fisket den ut til stor glede for alle i familien.
Lørdag kom det flere til hytta og det var kjempe stas for Brage, Tirill som er 1,5 år eldre hoppet i sengen sammen med Brage, de spiste is, etter at Brage hentet selv, (klale sell) til stor glede for Tirill. Badet gjorde de også eller rettere sagt Tirill og hennes bestemor badet mens Brage vasset og pappa passet på.
Når de kom tilbake fra svømmeturen pakket vi sammen alle tingene våres og dro hjem.
Vi alle var ganske slitne når vi kom hjem, Brage var suuuper sulten og som sin mor har han veldig liten tålmodighet når han er sulten, så han fikk minimais mens han ventet på at maten skulle bli ferdig. Trym fikk vondt i magen sin (klokka var jo etter 18.00) så han ble busset rundt på verandaen der det var litt kjøligere enn inne. Vi fikk i oss litt mat og Brage gikk og la seg uten store protester (han kastet ut dyna og puta noenganger og sang sin potman pat, atid tidi uuute om igjen og om igjen) og sovnet som en liten prins
I morgen er det nok en lang dag da vi skal feire Brage og hans kusine Lilje som fyller 3 år med mormor, tanter og onkler, ja hele bøtteballetten. Det kommer til å bli stas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails