tirsdag 11. august 2009

Lang dag

I dag har vært en lang dag. Glenn og Brage dro tidlig til barnehage og jobb, mens Trym og mamma lå i senga og prøvde å sove littebitt lenger men det gikk ikke så bra.
Vi fikk satt på en vask og sofaen ble inntatt hvor vi så et gammelt opptak av so you think you can dance. Trym var i perle humør og pratet i ett sett, hvis han begynte å pipe litt fikk han mat og så sov han i 10 minutter og var i perle humør i en halv time til en time (så lenge han fikk masse oppmerksomhet)
Glenn skulle til tannlegen etter jobb så det ble til at jeg hentet Brage i barnehagen.
Brage lyste opp som en sol når han så at vi kom, han trippet utenfor porten og ropte mamman min, mamman min og det varmet hjertet mitt.
Stolt som en sol for at lillebror også var med viste Brage frem lille Trym og de ansatte smilte godt når de fikk se tjukkebolla Trym i bilstolen sin. Trym er jo utrolig glad i mat og for tiden bruker jo Brage og Trym samme størrelse i bleier, mohahahaha.
Kom oss hjem etter hvert, etter at Brage skulle vise Trym og meg alt mulig av rare ting i barnehagen.
Når vi kom hjem så var det jo så fint vær ute at Brage ikke ønsket å gå inn så da gikk vi til naboens hage for å se på kaninene som er helt utrolig skjønne. Godt at det finnes naboer som har dyr da Brage er allergisk.
Glenn kom hjem vi gikk inn og satte oss ut på verandaen og spiste god grillmat.
Leggetid kom og Brage dusjet for å roe han litt ned, hehehehe men hva skjer da som alltid skjer??? Joda ny bleie må byttes 2 minutter etter at han fått på seg en ny.
Han kommer seg i seng og er fryktelig sutrete, vi forstår ikke helt hvorfor, og enda verre er det at Trym har vondt i magen og skriker kontinuerlig samtidig som Brage sutrer.
Men det tar ikke lang tid før vi forstår hvorfor Brage sutrer, ny bleie må byttes 3 ganger og han holder seg på magen. Når vi spør om han har vondt sier han ja men vet han egentlig hva vi spør om enda??? Han har et supert ordforråd men det betyr jo ikke at han forstår alt.
Så nå sitter vi her klokka 23.00 og det ser ut til at Brage har roet seg og at det bare var noe han han har fått i seg som han ikke har tålt så bra (og ikke omgangssyken)
Trym har også sovnet etter 3,5 time skriking så nå skal vi voksne legge oss og håpe på at det blir en rolig natt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails