mandag 10. august 2009

Bytur

Da var 3 uker ferie over for denne gang, neste ferie er i midten av september og da reiser vi til det store utland.
Brage vår store 2 åring kom tilbake til barnehagen med et stort bang, bursdagsfeiring på første dagen sin. Han kom hjem med et stort glis rundt munnen og løp rundt og klemte bena mine eller sin lillebror.
De ansatte i barnehagen syntes at Brage hadde lært seg masse nye ord og flere laaaaange setninger og ja da de har helt rett for Brage prater hele tiden men forskjellen nå er at vi faktisk kan forstå den lille gutten vår, iallefall det meste.
Trym og mamma har vært en tur i byen for å handle litt. Mens vi var i byen møtte vi en venninne for en kopp kaffe og hadde det super koselig. Trym satt på fanget og fikk masse oppmerksomhet og storkoste seg. Han smilte fra øre til øre og det var ganske anderledes fra hva jeg er vant til.
Trym klarte faktisk å sovne på vei til bussen og sov seg gjennom hele turen på 40 min.
Brage fikk 2 par nye sko og mamma fikk mere garn til teppet hun hekler på.
Så var det å komme seg hjem og Trym sov gjennom hele turen hjem også pluss en halv time til når vi var hjemme slik at jeg fikk ryddet litt og startet på maten.
Brage var i super duper humør som sagt og etter middagen lekte han sammen med naboguttene før han badet og ble lagt klokka 19.00
Han sovnet med en gang så det har vært en strålende dag for han.
Klokka er 22.20 og Trym har akkurat sovnet etter å ha skreket kontinuerlig siden klokka 19.00
Så nå er det tid for å legge seg å samle krefter til en ny dag i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails