lørdag 15. august 2009
EPLEKAKE uten egg og melk
3 dl hvetemel
1 ½ ts bakepulver
1 ½ dl sukker
75 g melkefri margarin
1 ½ dl havremelk, (soyamelk/vann/eplejuice)
2 epler
Kanel og sukker
Fremgangsmåte
Alt det tørre i en bolle
Bland inn smeltet margarin
Tilsett havremelk, (soyamelk/vann/eplejuice)
Rør det forsiktig sammen og hell i en smurt form
Ha i skrelte eplebåter godt ned i røren
Strø på kanel og sukker
Stek på 200/175 grader i 30 minutter ca
1 ½ ts bakepulver
1 ½ dl sukker
75 g melkefri margarin
1 ½ dl havremelk, (soyamelk/vann/eplejuice)
2 epler
Kanel og sukker
Fremgangsmåte
Alt det tørre i en bolle
Bland inn smeltet margarin
Tilsett havremelk, (soyamelk/vann/eplejuice)
Rør det forsiktig sammen og hell i en smurt form
Ha i skrelte eplebåter godt ned i røren
Strø på kanel og sukker
Stek på 200/175 grader i 30 minutter ca
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Takk for oppskrift! Lager det nå :-) lukter nydelig
SvarSletter det i rund form eller langpanne?
SvarSlettJeg brukte rundform, men gjør det som passer deg :)
SvarSlettMå man tredoble oppskriften da?
SvarSlettBlir det stor forskjell om man bruker vanlig vann?
SvarSlettCa, hvor mange biter blir det?
SvarSlett