lørdag 15. august 2009

EPLEKAKE uten egg og melk

3 dl hvetemel
1 ½ ts bakepulver
1 ½ dl sukker
75 g melkefri margarin
1 ½ dl havremelk, (soyamelk/vann/eplejuice)
2 epler
Kanel og sukker

Fremgangsmåte
Alt det tørre i en bolle
Bland inn smeltet margarin
Tilsett havremelk, (soyamelk/vann/eplejuice)
Rør det forsiktig sammen og hell i en smurt form
Ha i skrelte eplebåter godt ned i røren
Strø på kanel og sukker
Stek på 200/175 grader i 30 minutter ca

4 kommentarer:

  1. Takk for oppskrift! Lager det nå :-) lukter nydelig

    SvarSlett
  2. er det i rund form eller langpanne?

    SvarSlett
  3. Jeg brukte rundform, men gjør det som passer deg :)

    SvarSlett
  4. Må man tredoble oppskriften da?

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails