onsdag 7. april 2010

Så grått og trist

Dette var ikke det været vi hadde håpet på.
Men hva kan man gjøre, jeg klarer iallefall ikke smile frem den solen og desverre klarer ikke Trym det heller selvom han smiler sitt herligste smil.
Så da legger jeg med et god bildet av oss der vi prøver å smile frem godt humør og fantastisk vær
Trym smiler så godt at han ser ut som en kineser

Ellers har vi vært effektive her i dag, har fått satt opp 2 hyller på gutta sine rom og har fått satt op 2 planker i gangen som jeg skal sette noen spikre i.
Og så skal jeg kjøpe noen kurver som skal henge på noen av spikerne, hvor vi kan legge alle de små tingene som samler seg på den bitte lille kommoden.
Så har vi fått skrevet flere mail til diverse steder til og med en til dineystore.
Nå må jeg klare å finne de siste bilene vi mangler fra filmen Cars.
Brage har jo nesten alle sammen, og så ser det ut til at han har mistet Bill og blå Bill (blåBill finner jeg ikke i Norge)
Så da skriver man en mail og som oftest så får man fantastisk hjelp ;)
I dag er det jo onsdag og da er det veiing av Trym, nå skal vi se hvordan det går med solskinnsbolla vår, om han har gått opp i vekt de siste ukene (det må han ha gjort, han spiser jo mer enn meg) de var jo litt urolige for vekten hans sist gang vi var der da han hadde gått ned bitte litte grann, men jeg er ikke urolig.
Han spiser veldig bra men han er fryktelig aktiv, og la oss ikke snakke om nysgjerrig, han skal jo ha denne fngeren borti alt eller smake på alt eller ta på alt, så nå må vi sikre hele huset da vi ikke er vant til dette. Brage var ikke slik, rart det at 2 brødre kan bli SÅ FORSKJELLIGE.
Ellers er det fiskens dag i dag og det blir vel noe rød fisk i folie tenker jeg meg, det elsker både store som små og Glenn får bare like seg å elske det ;)
Så da ønsker jeg dere en fin fin dag i dette triste været.2 kommentarer:

 1. Ser ikke ut som den beste smilern kan smile frem noe sol idag, grått og trist. Jeg ligger fortsatt under dyna, er litt tett i nese og tett i pappen, og det frister jo ikke spesielt å stå opp i dette været. Men har et lite prosjekt jeg hadde gledet meg til å sette igang med så håper tåka letter. Ha en topp onsdag. KLEM

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for svar!
  Vi får håpe at det er noe som går over. Deilig når han sover nemlig. hehe. Men sånn er det.
  Min kjære var oppe å puttet i sutten og tullet han inn i dyna i natt, men det funket dårlig gitt. hehe Vi får se hvordan det går til natta igjen

  Lykke til på helsestasjonen!

  Og han en fin dag
  klem Janne Merethe

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails