onsdag 7. april 2010

Høy og mørk

Her er han flotte høye mørke

Ja det må jeg si lille solskinnsbolla må få nytt kallenavn snart ;)
På 3 uker har han bare gått opp 200g eller siden 5 januar har han bare gått opp 200g da han ikke har gått opp noe de andre ukene.
Men gutten begynner å bli lang, hele 1,5 på 3 uker erke verst det med en pygme som mor ;)
En aktiv liten krabat som spiser godt og bruker all energien på å bli lang, kremt lengre.
Han er bare 73cm helt perfekt lengde for Trym og 10210g
Vi har virkelig storkost oss i dag, det var kjempe deilig å gå en tur selvom knærne mine skriker etter nåde.
Men vi møtte en venninne og hennes nydelige sønn sammen med barselgruppa og slo følge med dem på veien til helsestasjonen.
Fikk skravlet litt og Trym fikk masse oppmerksomhet, herlig.
Ellers dro jeg innom senteret da jeg skulle handle fersk fisk til middag og det må jeg slutte med for det betyr at jeg går gjennom senteret og da skal jeg BARE EN LITEN TUR innom leketøysbutikkenog titte.
Og hva skjer da jo jeg finner alltids noe og denne gangen var det nye biler fra Cars toon, så nå står det 2 nye Bill i full USA drakt med hjelm og den ene har tom dykkermaske på seg.
Kan jo ikke la være å kjøpe det, bare se så fine de er selv

Bill har hoppet gjennom 1 brennnde ring

Bill hopper ned i et lite kar med vann fra HØYT der oppe

Trym har fått i seg litt mat og får masse oppmerksomhet
Måtte jo bli med jentene på lunsj etter ferdig veiing

Han er utrolig lik sin søster, men du ser at han er en gutt, EN FLOTT GUTT

Ha en fortsatt fin dag2 kommentarer:

 1. Så fine bilder av en fin gutt:)
  Tøffe biler da.Min Markus er også veldig glad i disse bilene.

  Ja det går bra men datteren min, men hun har vært på en biltur hun sent glemmer tror jeg.En tosk( unnskyld) av en gutt som hadde tatt med tre venninner i en bil han hadde stjålet!! og når politiet la seg etter dem så fikk han panikk og det ble en stygg biljakt.Må vel prise oss lykkelige for at jenta lever.Jepp, kan skje hvem som helst.Huff.
  Håper jentene lærer også.Må jo tenke litt på hvem man omgås.Jeg er en ærlig mamma ser du:) legger ikke skjul på det om noen av mine gjør noe dumt.Det hjelper ingenting.

  SvarSlett
 2. Jeg blir helt matt av å høre om noen helsesøstere innimellom. Jeg skjønner ikke vitsen med at de skal stresse småbarnsmødre sånn. Venninnen min fikk masse pes for at de syntes at jenta hennes var for tynn, selv om hun fulgte sin egen kurve. Altså, noen barn er tykke og noen er tynne, alle kan ikke være på gjennomsnittet.
  Herlige bilder forresten!
  Helsesøsteren min mente ihvertfall at det ikke var uvanlig i denne alderen at de spiste dårligere i perioder, og hun mente at det sikkert kom til å gå seg til av seg selv.
  Forresten takk for svar i går (eller var det dagen før det?). Jeg jobber også innenfor rus, men hos oss kalles brukerne for pasienter..

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails