søndag 11. april 2010

Endene har fått mat på morgenkvisten

I dag har vi matet endene og det var stor stas for begge guttene.
Isen har ikke smeltet helt på Kolbotnvannet og det var bare 2 ender som hadde møtt opp for å få seg litt mat av 2 ekstatiske småtasser
Trym lurte fælt på hva dette var og fulgte med når Brage kastet brødbiter ut på isen

Her er andeparet skøytene på isen etter mat

Kjempe stas og få mate endene

Neste gang vi kommer for å mate endene får vi da håpe at det er flere som møter opp, vi hadde alt for mye brød til bare 2 ender.Til slutt tuslet endene avgårde og da skulle ikke Brage være noe verre så han hoppet opp i vogna og vi skulle ut på tur ;) Turen ble hjemtur nå skulle det lekes i sandkasse og Trym skulle sove litt før vi skulle videre. Så nå sitter jeg på jobben mens Trym er hos bestemor og tante og koser seg i solen. Brage og Glenn er på vei i bursdagselskap for Erik som blir 4 år, hipp hipp hurra. I det siste har jeg hatt problemer med kommentar feltet noe som jeg synes er kjempe trist, det er jo så koselig å få kommentarer og når kommentar feltet er borte så er det jo ikke lett å etterlate seg en liten hilsen. Vi håper det retter seg opp ganske så fort, for dere aner ikke hvor glad jeg blir av alle de hyggelige kommentarene. Jeg har også store problemer med linjeskift og jeg får ikke bestemme selv hvordan layouten skal være, virker som bloggen lever sitt eget lille liv for tiden. Lover at jeg skal få fikset det så fort det lar seg gjøre ;)Ønsker dere alle en kjempe herlig søndag i det strålende været. Der ser jeg at kommentarboksen er tilbake igjen, nå er det bare linjeskift som må fikses;)

2 kommentarer:

  1. Så koselig dere ser ut til å ha hatt det da :)... mate endene var jo et morsomt gjøremål, synd det ikke kom så mange da. Her i huset er det nå en sliten mamma som lurer på om hun skal legge seg til å sove nå som dattern sover... Ha en fin søndagskveld.

    SvarSlett
  2. Andemating pleier å være stor stas:)
    Er deilig å være masse ute nå som våren endelig er her for fullt!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails