onsdag 2. juni 2010

Husets hjerte?

Her er kjøkkenet vårt og her er vi ofte i løpet av dagen
Ikke fordi vi alltid spiser (som det kan se ut som vi gjør;)) men skal vi inn til stuen og tv stuen må vi gjennom dette lange flotte kjøkkenet

Der hvor stolen til Trym står er hvor vi tok bort
en skuffeseksjon som stod ut i rommet
HER ser dere noen bilder

Her er kjøkkenet og spisestuen fra gangen
Ingen overskap og alt står i skuffer, kjempedigg
Fremdeles mye som må gjøres

Men det var jo egentlig ikke kjøkkenet jeg skulle prate om men matvaner i dette huset.
Jeg leste bloggen til endelig mamma som forteller om Nils som sitter så pent og spiser en og en bit. Åhh som jeg skulle ønske det var slik i dette hus.
Brage turboprins nummer 1har aldri tid til å sitte sammen med oss å spise, han kaster inn 1 skje av det som står på bordet og løper avgårde mens han takker for maten.
Da har han gråti seg gjennom ventetiden for han er så sulten men når maten endelig er på bordet ja da har han ikke ro nok til å sitte.
Heldigvis spiser han masse i barnehagen og så har vi noen herlige naboer som hadde tatt han inn i går mens de spiste middag og tror du ikke gutten spiste EN HEL HAMBURGER.
Trym derimot spiser ALT og masse, han elsker makrell i tomat og ser han sjokade boksen på bordet i helgene så ja da skal han også ha, skakke være noe forskjell her på kjøkkenet.
Men så er det kjøkken gulvet som blånekter å spise selvom begge guttene er kjempe flinke til å dele maten sin. Han blir servert pasta, brød, fisk, pølser og ja you name it men han spiser aldri opp maten sin.
Så etter hvert måltid ser det ut som et bombet et eller annet hus med en turboprins som er borte for lengst mens tallerkenen hans står der nesten urørt.
Turboprins nr 2 ja han er så mett at det eneste han klarer er å smile stort og så er det oss foreldre som nok en gang ikke har fått matro da den ene må forhandles med og den andre får ikke maten fort nok inn i struta ;)
Men jeg gir ikke opp å håpe at en dag kan hele familien sitte sammen og spise et måltid i fred og ro, enda større pluss hadde det blitt hvis de hadde sluttet å dele maten sin med gulvet.2 kommentarer:

 1. En og en bit sier du?!
  Skulle ønske lillesøster hadde slike evner;)
  Høres ut som at vi har nesten make "middags-tilstander" som dere. HELDIGVIS har vi den firbeinte til svigermor, som gjør sitt ytterste med å støvsuge under stolen til lillesøster;D Skulle ønske han også tok risen som henger seg overalt..... hihi....

  Kanskje alle småbarnsfamilier skulle fått låne-hunder, som kunne blitt levert på døren ca i middagstid, og hentet etterpå når de er mett og god;)

  Ha en super torsdag!
  Klem

  SvarSlett
 2. Vel...vel...en og en bit er vel en overdrivelse! Det er vel mer "en neve og en neve", men mesteparten går faktisk rett i munnen. Må nok være fordi han er alt for glad i mat til å miste det på gulvet ;)

  Uansett...jeg tipper min gutt får sin griseperiode også!! Gutter er gutter har jeg hørt ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails