lørdag 5. desember 2009

Er du veldig glad og vet det ja så klapp

Er du veldig glad og vet det ja så klapp, er du veldig glad og vet det ja så klapp, er du veldig glad og vet det så la hele verden se det, er du veldig glad og vet det ja så klapp.

Hmmm vet ikke helt om det er så passende akkurat nå så sent på kvelden men den sangen har blitt spilt ofte i dag. Trym elsker å synge og danse (vugge på magen) mens vi synger for full hals.

Nå sitter det 2 slitne foreldre i hvert sitt rom med hvert sitt glass rødvin, jeg blogger og Glenn ser på tv og egentlig skulle vi vel ha vært i seng for lenge siden. Men hva skal vi gjøre med disse guttene våres som ikke vil sove på dagen og sovner ikke før klokken har passert langt over 21.00 på kvelden. Brage leser, synger, hopper og gjør masse ablegøyer slik at han vet at vi kommer inn til han igjen og igjen for å prøve å roe han litt ned (rettere sagt kjefte litt på han at han må legge seg under dyna) men ingenting fungerer til slutt sovner han mens han fremdeles leker så sliten er han.

Trym derimot hylskriker (i 2 timer i dag og i går ga vi opp) men med en gang han får nese tippen sin utenfor soveromsdøra smiler han som en sol. Men i dag måtte han sove, om han ville eller ikke. Han har nesten ikke sovet i det hele tatt i dag , men det tok oss over 2 timer og til slutt var han så sliten at han lå bare å hikstet i armene mine. Fikk lagt han ned og så var det noen få protester og så sovnet han (i banan stilling, noe som jeg ikke liker)

Hva skal man gjøre når det gjelder dette med å få disse barna til å sove, hva er det magiske trikset her??? Brage og Trym trenger å sove, det er ikke vanskelig å se men selvom de er så slitne at øynene går i kryss så blånekter de å sove.
Trenger hjelp her.

Nei nå skal jeg ta å pakke meg selv sammen, få meg og gubben i seng, men det har vært godt med nesten 2 timer uten en senge hoppende oppmerksomhet syk gladgutt ved navn Brage og illsint liten blingsebolle ved navn Trym sammen med oss. Alene tid er HIMMELSK i ny og ne.

God helg alle sammen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails