mandag 28. desember 2009

Går det ann?

Dere husker det at jeg klagde så fælt på at jeg har overspist denne julen, vel i natt har jeg lagt på enda en ting til å klage på.
Jeg sier det gamle damer har ikke noe ute i snøen sammen med barna sine å gjøre for herre min hatt hvor vondt i ryggen jeg har.
Jeg gikk å la meg relativt tidlig i går fordi formen var laber, frøys, kvalm og trodde jeg skulle bli skikkelig dårlig de neste dagene (alt bra nå eller er det fordi jeg konsentrerer meg om vond rygg?)
Iallefall Trym har sovet som en liten prins i natt, han våknet ikke før kl. 4 i natt for å få litt mat og kl. 6 og det er jo en VELDIG STOR forbedring.
Til og med Brage har kun romstrert i sengen sin 2 ganger i natt uten å rope på mamma eller pappa.
Glenn skulle bare se litt mer på tv'en og der ble han hele natta, slik er det med et stort sovehjerte da sovner man hvor som helst.
Vel det jeg skulle klage meg frem til var at i hele natt mens alle andre sov var jeg lys våken, ikke fikk jeg snudd meg og det var vondt for å puste og det har vært en lang natt.
Men disse gutta har da sovet og det er jo ingenting som er bedre enn det helt frem til 8 også.
Og da skal jo jeg være våken for en idiotisk ting, alderdom er noe herk. Hehehehe jeg er jo ikke så gammel men den ryggen min har aldri vært noe snill mot meg og særlig ikke etter at man har fått litt ekstra kilo og drasse på.
Nei nå skal jeg slutte å klage og heller kle på gutta for vi skal ut å handle litt mat mohahahahaha
Ha en fantastisk dag alle sammen.
Det er bare å poppe innom for å overta snøleking sammen med Brage.

1 kommentar:

  1. Hei...og takk for maletipsene. Det ble roseblad og som du anbefalte Easy Clean. Resultatet så langt er veldig flott!! Fortsatt fin romjul. KLEM

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails