tirsdag 29. desember 2009

Han sjarmerer igjen

Han Brage han Brage, han klarte det atter igjen men denne gang sovnet han på fanget mitt mens vi så på helten hans Lynet McQueen.
Da måtte pappa bare hente kamera og ta bilder for dette er noe av det ytterst sjeldne som kan forekomme i vårt hjem.
Det er jo en grunn for at han har fått navnet turboprinsen, blir han trøtt så kompanserer han med å øke farten betraktelig og spinne rundt sin egen akse.

Her er beviset

Men så har vi han andre lille turboprinsen vår da, her sitter han og trykker for harde livet på verdens mest irriterende leke (tusen takk Nanette, hehehehe) sammen med tante Line og storkoser seg. De siste nettene har han sovet helt frem til 4 (fra kl 18.00) til og med sovet flere ganger på dagtid også (selvom det kun er 15 minutters intervaller så er det bedre en ingenting) så nå ser det ut til at de gutta klarer å få seg nok søvn i løpet av 1 døgn.
Brage har til og med begynt å spise mer en bare 1 bit av brødskiva og litt mer en 1 gaffel når vi spiser middag, ingenting er bedre enn dette her.
Trym er det samme når det gjelder mat, han ELSKER mat, uansett hva vi tilbyr han.
Riskrem mmm han ble så sinna når han ikke fikk mer, så jeg måtte forte meg å lage grøt istedenfor og så fikk han fruktmos og oppå det melk fra meg.
Han er glad i mat det er det ingen tvil om og godt er det.
Han er verdens beste turbobolle og all den gode polstringen forsvinner når han kommer seg opp på bena sine og begynner å løpe etter Brage.
Bare en liten update og håper alle har hatt en fin kveld.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails