mandag 30. november 2009

Trym 6 måneder

Whoo whoo da har Trym blitt 6 måneder og er en stor gutt.
Vi feiret både 1 søndag i advent og Trym sin 6 måneders dag med god mat og drikke.
Denne helgen slik som alle de andre så hadde vi STORE planer men ingen av dem ble utført.
Jaja det kommer flere helger så vi har god tid, så lenge det ikke blir alt for mye snø eller alt for få julegaver handlet inn.
På fredag hadde vi besøk av en av Glenn sine kamerater og hans barn, samboeren var på julebord så da inviterte vi på fredags taco. Hehehehe vi voksne spiste og koste oss mens barna løp rundt og hadde det super festlig og storkoste seg med å leke høyt og lavt. Til og med Trym fikk være med selvom han lå på gulvet, men smilte som sola og hadde det helt tipp topp.
Brage kom seg i seng etter ni på kvelden og det var egentlig alt for sent men han hadde hatt det så stas og en gang iblandt kan vi la han være oppe litt lengre enn vanlig (men han sov til nesten 9 neste dag, stor jubel fra oss foreldre)
Trym han er seg selv lik oppe 3-5 ganger fremdeles om natten for mat og ingenting er vel bedre enn å sove med nesa tett inntil kroppen min.
Lørdag fikk vi handlet litte grann og Brage fikk sitte inne i en brannbil som var stor stas, (synd det ikke var en sirene å trykke på, det tror jeg han kunne ha levd på resten av livet) vi får holde utkikk etter den dagen brannvesenet har brannvernuke med åpen dag, det tror jeg kan være noe for store som små (og særlig når pappa kjenner noen av gutta i brannvesenet)
På kvelden fikk vi besøk av et vennepar med deres lille bosse på snart 2 år, kjempe stas men Brage var så sliten ettersom han ikke hadde hatt luren sin på dagen så vi måtte gjøre besøket kort. Brage blir VELDIG aktiv når han er sliten og ønsker masse oppmerksomhet og får han ikke oppmerksomhet da kan det hende at det blir rampestreker istedenfor. Da er det like greit med litt fred og ro, inn i pysj og lese en god bok sammen på senga før han sovner.
Men vi fikk da spist litt gele og lejt litt før de dro hjem og vi fikk kommet oss ned noen hakk.
Søndag ble jo Trym 6 måneder og oops det hadde vi glemt alle som en, men da slo vi det like godt sammen med 1 advents feiring sammen med bestemor (farmor). Der fikk vi deilig middag og så klart litt kos etter middagen må jo til så da ble det eplekake og is.
Før på dagen hadde vi vært og hentet en stol som har blitt lagd til Trym (helt utrolig nydelig) Brage har en lik bare at Brage har bamse mens Trym fikk Giraff på stolsetet.
http://www.tusserogtroll.no
Gå inn og se helt fantastiske ting (synes jeg så klart, eller hadde ikke gutta fått en stol hver)
En gammel arbeidskollega av Glenn hadde den stående hos seg og hjemme hos henne fikk Brage tegne og så mange klemmentiner han orket å spise
(ikke lett å servere noe da det meste av mat inneholder egg og melk
men kose seg det er han flink til uansett hvor han er og lille bolla Trym er med og like blid så lenge han er god og mett.
Og vips så var den helgen over og ingenting har blitt gjort hjemme, jaja men kost oss har vi.
Så var det mandag og en ny uke igjen.
Startet dagen med å dra til posten der hadde hele bygningen blitt mørklagt men heldigvis hadde vi kontanter slik at vi fikk gjort det vi skulle og betalt for det.
Så fikk Trym og jeg besøk av en venninne og hennes sønn, vi spiste lunsj og skravlet til det var på tide og gjøre noe vettugt.
Egentlig skulle vi ha dratt avgårde til babysvømming men ettersom Trym har vært så tett i nesa så lot jeg han slippe denne mandagen (kanskje han blir litt bedre snart) men Brage og jeg har vært og svømt i dag og som han koser seg.
Nå har vi svømt i 2 år og alle kjenner alle, barna løper, leker og koser seg før svømming og koser seg enda mer når de kommer i vannet.
Har tatt med meg kameraet noenganger og det har blitt noen artige bilder i ny og ne.
Her kommer det 2 bilder av Brage og Phillip som liker å leke i trappa hvor de kan stå og sprute på oss voksne.

1 kommentar:

  1. Nå tror jeg at jeg fant bloggen din, det er du som er Mariann som hadde lagt igjen kommentar hos meg. Du ble liggende uten link skjønner du :-) Så fine gutter du har :-) Ha en deilig tirsdag 1.desember.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails