tirsdag 17. november 2009

Puss puss så får du en suss

Ja da har det endelig poppet frem en tann på Trym, faktisk 2 stykker til og med.
Disse har han klart å gjemme godt med alltid å ha tunga si i veien når vi skal titte, men nå klarer han ikke lure seg unna. Litt skeptisk ang amming for han har en tendens til å bite godt innimellom og flaske vil han ikke forstå seg på.
Brage fikk sin første tann på 5 måneders dagen sin så Trym henger noen dager etter.
Så da er det kanskje ikke så rart at Trym har vært litt utrøstelig des siste dagene. Han har sikkert hatt masse ubehag men når man gjemmer tennene sine som som han gjør så kan vi ikke få hjulpet han.
Brage derimot led ikke i det hele tatt og fikk 4 tenner på kort tid uten problemer.
Men vi venter spent på 2 års jekslene som fremdeles lar vente på seg.

Ellers så har vi foreldre vært å vaksinert oss allerede på fredagen. Service kontoret sendte oss en sms med tilbud for familiemedlemmer for de som har barn under 6 måneder og de barn som ikke tåler egg og der har vi jo en av hver. Men det hjalp ikke noe for Glenn stakkars som nå har vært syk siden lørdag og så ser det ut til at jeg også blir syk. Så da må vi bare krysse fingre for at de 2 minste ikke blir syke, litt snørr skal de få lov til å ha men ikke noe mer (nå synes jeg nok er nok, Brage var jo syk konstant til han var 1,5 år gammel mens Trym er konstant tett i nesa)

Fremdeles er det pappesker overalt, Trym sitt rom er heller ikke malt og ting er på halv tolv. Men kose oss det gjør iallefall jeg, stor koser meg. Så hvis det er noen som har lyst til å melde seg til å male og rydde litt overalt så er dere hjertelig velkomne til å komme på besøk.

Ha en fremragende kveld alle sammen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails