fredag 27. november 2009

Trym i storform

Brage elsker å bade

Ja da var fredagen her allerede og det skal bli godt med helg, alle sammen samlet.
Da skal vi lage den flotteste togbanen i stua (Brage har blitt en racer på å lage de fineste banene)
Så skal vi kanskje kose oss med en tur ut for å mate endene, det spørs hvem som kommer på besøk denne helgen eller om vi er friske.
Forrige helg lå Glenn rett ut med forkjølelse så vi håper på en bedre helg.
Trym er jo fremdeles ikke frisk og har vært potte tett ja i langt over 1 uke nå, det ble til og med så ille at han kastet opp i går kveld. Hele gutten og senga var søkkvåte men en liten bonus var jo å få sove i samme seng som mamma og pappa (da sover han så godt selvom han er helt tett tett inntil meg og nesten ikke får luft) Men lille Trym har blitt så flink til å rulle seg frem og tilbake og lage spyttebobler så han er våt helt ned til navlen, han storkoser seg på gulvet i mer enn 5 minutter for tiden og smiler fra øre til øre så lenge han får oppmerksomhet.
Men det aller beste er at jeg synger for han da synger han som oftest med eller blåser bobler ogsmiler som verdens beste solskinnsbolle.
Brage derimot skal gjøre alt på en gang, helst se på tv, bygge tog, tegne og spise mat samtidig.
Hvor kommer denne energien ifra??? Han er verdens herligste som man kan bli ganske så frustrert over og som er super duper flink til å snu det døve øret til når man prater til han samtidig som han har verdens lureste smil i ansiktet.
Bade for Brage er super moro men hjelpe meg for at søl, det er vann over alt, og såpeskum i taket. Han kaster lekene rundt om kring mens han hopper og dykker. Han storkoser seg.
Han til og med ramlet tilbake i badekaret da han skulle ut (vente på hjelp, nei det har han ikke tid til) og når han kom ut av badekaret etter å ha blitt løftet ut så klarte han ikke å vente til han ble tørr så da sklei han på gulvet så lang han var (noe han ikke er men redd ble han) han klarer ikke å vente denne gutten.
Alt for mye energi så her er det bare for oss foreldre å komme seg opp av sofaen og leke, leke og leke.
Nå skal jeg vaske litt mens Trym sover da vi venter middagsgjester i kveld.
Håper alle sammen får en strålende helg at Trym blir bedre og Brage får ut all energien sin og Glenn og jeg blir bedre.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails