lørdag 26. desember 2009
Panna cotta
Her kommer en herlig oppskrift som er utrolig enkel og super god selv med havre fløte (imat)
Panna cotta 4 porsjoner
2 ½ plater gelatin
1 vaniljestang
5 dl havrefløte (imat)
100 g sukker
Slik gjør du det:
1. Legg gelatin platene i en bolle med kaldt vann i 3 minutter til de er myke.
2. Kutt vaniljestengene og skrap ut frøene.
3. Kok opp 1 dl havrefløte sammen med sukkeret, vaniljestangen og frøene.
4. Ta kjelen av platen og ha i gelatinplatene, rør forsiktig til du ser at alt er blandet
og gelatinen er løst opp.
5. Ha i resten av havrefløten og rør rundt.
6. Husk å ta ut vaniljestangen. (holdt nesten på å glemme den en gang)
7. Hell røren i 4 former og sett i kjøleskapet, la de stivne i minimum 5 timer,
helst natten over.
Så er det bare å nyte, mmmmmmm
Panna cotta 4 porsjoner
2 ½ plater gelatin
1 vaniljestang
5 dl havrefløte (imat)
100 g sukker
Slik gjør du det:
1. Legg gelatin platene i en bolle med kaldt vann i 3 minutter til de er myke.
2. Kutt vaniljestengene og skrap ut frøene.
3. Kok opp 1 dl havrefløte sammen med sukkeret, vaniljestangen og frøene.
4. Ta kjelen av platen og ha i gelatinplatene, rør forsiktig til du ser at alt er blandet
og gelatinen er løst opp.
5. Ha i resten av havrefløten og rør rundt.
6. Husk å ta ut vaniljestangen. (holdt nesten på å glemme den en gang)
7. Hell røren i 4 former og sett i kjøleskapet, la de stivne i minimum 5 timer,
helst natten over.
Så er det bare å nyte, mmmmmmm
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar