fredag 14. august 2009

EPLE & KANEL MUFFINS uten egg og melk

300 g eplemarmelade
4 ts kanel
5 dl hvetemel
2 dl sukker
30 g bakepulver
1 dl smeltet margarin (melkefri)
1 ½ dl vann/eplejuice

FREMGANGSMÅTE
Bland det tørre og ha i eplemarmeladen
Rør det hele sammen i en kjøkken maskin
Det skal bli luftig
Spe med vann/eplejuice
Ha i margarinen til slutt
Fordel i ca 40 små muffinsformer

Stekes 10-12 minutter på 175 grader

2 kommentarer:

  1. Et lite spor fra meg: har en sønn med melke og eggallergi, og skal ta og prøve oppskrifta di idag på eplekake og muffins :) gleder oss!!
    /Klem weks

    SvarSlett
  2. Møllerens 123 muffins, hever litt bedre og Møllerens langpanne sjokoladekake blir UTROLIG gode som muffins. Og enda bedre blir alle disse muffinsene bare man bruker nok smørkrem (eller margarinkrem) Lykke til

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails