tirsdag 3. august 2010

Tøff dag

I dag ble en lei dag for Trym da han ikke klarer å formidle hva han ønsker til ukjente mennesker.
Dagen startet bra, han dro til barnehagen sammen med Brage i 9 tiden etter at vi hadde spist frokost alle sammen her hjemme først.
Trym er jo stup trøtt i 09.30 - 10.00 tiden og han ble lagt ned i vognen sin rundt den tiden og sovnet på null komma svisj (sliten gutt) og sov i ca en halv time.
Så var det full rulle og masse fart og moro.


Men så skulle han sove den andre luren sin etter lunsj og da gikk det ikke så bra.
Han brukte lang tid på å sovne og sov bare i 20 minutter og når han våknet var han en liten trist gutt som gråt og gråt og de fikk ikke trøstet han.
Vi kom for å hente han og han var utrøstelig (ca en halv time etter at han hadde våknet)
Vi spurte om han hadde fått noe å drikke, noe han hadde gjort og vi tok det for god fisk at derfor han gråt så sårt var pga at han hadde sovet alt for lite (dette er en gutt som kun sover i sengen sin og uten en eneste bevegelse i huset)
Men vi kom hjem og tilbø han drikke og han kastet i seg 3 kopper med vann, han var helt uttørket stakkars.
Han hadde jo fått tutekopp i barnehagen og han har aldri helt fått dreisen på det, så det var jo ikke rart at han var lei seg han hadde jo ikke fått i seg noe å drikke.
Og da var alt bra igjen, så i morgen skal han få lov til å være stoor gutt og drikke fra kopp og få i seg masse vann og være en blid gutt hele dagen.
Da vi hentet Brage 1 time senere så fikk vi pratet med de ansatte og i morgen skal vi prøve ny teknikk med å ikke sove før etter lunsj (kanskje han sover lengre, da han er mer sliten) og at han skal få kopp.
Man må prøve seg frem da guttene er så forskjellige som natt og dag.
Vi håper på en bedre dag i morgen for da skal jeg til Drøbak og spise frokost sammen med en venninne før jeg tar meg en harrytur for å handle inn matvarer uten egg og melk ;)
Ha en glitrende kveld og morgen dag.

1 kommentar:

  1. Dakar liten, nei det er klart det ikke var noe greit:( Jeg forstår meg så vidt på ordene og pekingen til Mali, så kan bare tenke meg hvordan det vil bli for noen andre og tolke det. Heldigvis har hun en omsorgsfull og god storesøster i nærheten, men er nesten engstelig for at hun skal passe for godt på henne om du skjønner hva jeg mener. Hun må jo huske sin egen lek og morro:)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails