lørdag 7. august 2010

Kjærestepar ute for å kose seg

Dere husker sikkert ikke at vi vant barnevakt av barnehagen og at denne dagen var i går
Men det var det, 2 av de ansatte i Brage og Trym sin barnehage troppet opp på døra rett før 6 slik at vi rakk toget som går noen minutter over hel ;)

Denne kvelden skulle vi kose oss, virkelig kose oss og da dro vi på den restauranten vi aldri har noe å klage på. De yter topp service, det er koselig både inne og ute. Jepp verdens beste sted
SMIA GALLERI
 Det eneste minuset er at det ligger ved Vålerenga kirke i Opplandsgata og ikke i nærheten av en kino som vi hadde tenkt å dra til, men da fikk vi møtt min søster etter maten og tatt en øl på en av de brune pubene i nærheten av botsen fengsel ;)

Viner og øl i herlig forening

Vålerenga kirke

Helt perfekt rødvin til maten vi fikk

En glad mann som er ute for å spise uten barn
(endelig og ingen som er syke)

En VELDIG fornøyd mamma er ute, uten barn
lite fotogen men pytt, pytt dere ser humøret mitt

Vi hadde egentlig barnevakt frem til 2 på natten men v tok vel litt over 12 toget så de slapp billig unna disse barnevaktene ;)
Men jeg synes det er greit at vi ikke dro den helt ut da ingen av oss er vant til å drikke så mye eller være oppe så sent :)
4 timer etter at vi hadde lagt oss måtte jo en av oss stå opp da gutta ikke kan gå for lut og kaldt vann
Og som vanlig så var det jo jeg som stod opp først og det var helt pyton, sliten, trøtt og jeg kjente at jeg hadde tatt meg 1 glass for mye.
6 til 8 lå jeg og underholdt sønnene våres og da var det vakt skifte, da kom Glenn og jeg fikk legge meg nedpå DEILIG.
Nå skal jeg slite meg gjennom dagen (formen er laber) ha folk på besøk bake 2 kaker og så er det nattevakt og så er det stor familie feiring for Brage på søndagen ;)
Ønsker dere alle en glitrende dag

2 kommentarer:

  1. Liiike i nærheten av meg jo! Ser ut som om dere storkoste dere, herlig med en frikveld:)

    SvarSlett
  2. Har spist der før ja, men da bare jordskokksuppen. Som jeg forøvrig drømmer om minst en gang i uken enda... Hehe:) Vi er ikke så ofte ute selv, så er dessverre ikke så mye vi har vært der. Skal sette det på planen neste kjærestekveld, helt klart!

    Og du, øvelse gjør definitivt mester. Jeg er helt sikker på at du klarer det! Om du trenger noe hjelp eller nærmere beskrivelse kan du bare spørre på bloggen min:)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails