mandag 5. august 2013

Sjokoladekake med Marsmallowfondant

Oppskrift på Marsmallowsfondant

200 g marshmallows

2 ss vann
ca 300 g melis
Flott matfett
Ha vann og marshmallows  i en bolle og sett i mikrobelgeovnen på full styrke til marshmallowene smelter eller eser kraftig opp.
Ha i melisen, litt etter litt. 
Smør matfett på hendene dine og elt deigen til en formbar masse ( blir massen for bløt, tilsetter du ekstra melis.)
Men husk matfett på hendene og benken (på alle stedene du driver med til fondanten er ferdig ellers har du fondant overalt som sitter fast, virkelig fast)
Denne  kan brukes til både å trekke kaker med, til modellering av figurer og til å lage blomster med. Fondanten er like godt til sjokoladekake som bløtkake.
Denne befinner seg alltid i skapet, helt fantastisk sjokolade kake som tar null komma svisj å lage
Utrolig god, så enkel og helt uten egg og melk. ELSKER DEN

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails