200 g marshmallows
mandag 5. august 2013
Sjokoladekake med Marsmallowfondant
Oppskrift på Marsmallowsfondant
200 g marshmallows
2 ss vann
ca 300 g melis
Flott matfett
Ha vann og marshmallows i en bolle og sett i mikrobelgeovnen på full styrke til marshmallowene smelter eller eser kraftig opp.
Ha i melisen, litt etter litt.
Smør matfett på hendene dine og elt deigen til en formbar masse ( blir massen for bløt, tilsetter du ekstra melis.)
Men husk matfett på hendene og benken (på alle stedene du driver med til fondanten er ferdig ellers har du fondant overalt som sitter fast, virkelig fast)
Denne kan brukes til både å trekke kaker med, til modellering av figurer og til å lage blomster med. Fondanten er like godt til sjokoladekake som bløtkake.
Utrolig god, så enkel og helt uten egg og melk. ELSKER DEN
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar