torsdag 18. november 2010

Juleønsker

Ja julen nærmer seg med stormskritt og hver jul sier jeg at neste år skal jeg starte med gavene i september slik at jeg blir ferdig med dem før vi plutselig har kommet til lille julaften og lurer på hva var det egentlig som skjedde med all den tiden vi hadde?
Men så er det disse ønskelistene til venner og familie som ikke er klare før lille julaften nærmer seg med stormskritt og du har spurt ørtåførti ganger siden september om hva de ønsker seg.
Ikke vet jeg selv hva jeg ønsker meg, jeg vet hva vi trenger men meste parten koster MANGE penger og resten er vi ikke helt sikre på hvilken style/modell det er som passer inn

 2 slike trenger vi i hus, men hvem kjøper dører i julegave
ikke jeg iallefall

 Vi trenger dimmere til diverse rom 
SOM IKKE BRÅKER og min mann hører den minste lyd (tror han)

Eller hva med å komme med en isolert loftstrapp under armen
i julegave til familien turbo som man skal prøve å få plass til under treet ;)

Vi trenger sårt utebelysning men det er en jungel uten like, jeg vet sånn ca hva jeg ønsker på veggen der ute men de koster jo 2000 kroner lampa og når jeg finner en rimeligere modell så lyser den 20w Hva er da vitsen med en utelampe som gir ett tint av lys, nei setter man opp lampe så skal man lyse opp plassen ikke bare så vidt se den i tussmørket.
Som dere ser er ikke dette lett og jeg har ikke startet med gutta enda.
Trym trenger sine egne leker, han har ingen han stakkar.
Men rommet han trenger litt pønt, ting eller tang for der inne står det 1 kommode og en seng, 4 små hyller og en bildehylle og thats it. Rommet skriker etter litt Trym greier, slik at han kan kanskje leke litt der inne? 
Men han lider ingen nød, han har jo masse leker som storebror har fått som han kan ta over eller iallefall leke med ;) Alle klærne er arvet av storebror og der trenger han ingenting (trorjeg)
Men så er det Brage, han liker alt og ønsker seg alt, han har jo sett i de fleste leketøyskatalogene og jeg sier som han sier "JEG VIL HA ALT" men jeg skal hjelpe han litt, så til dere i familien som leser dette så tror jeg ikke han ønsker seg sminkedukke eller barbie men han ønsker seg nok gravmaskiner, traktorer, dumpere, hjullaster, forskjellige ting fra filmen Cars, pufflespill, brio tog deler, lego og ja ta hele bladet og dropp de mest jentete tingene ;)
Har dere listen i orden???
Og hva ØNSKER (ikke trenger) dere dere?
Kan dere gi meg noen tips slik at det blir lettere for familien vår?

1 kommentar:

  1. Jeg skjønner godt det du sier om blogglysten for tiden. Føler litt på det selv også, at jeg nesten bare har skrevet om sykdom siden D begynte i barnehagen.. Men nå satser vi på at det er nok (bare jeg selv blir frisk først..).
    Jeg pleier som oftest å ønske meg forbruksting, hvis jeg ikke har noen spesielle ønsker. Det er så kjedelig å få ting man ikke har bruk for, så da synes jeg at det er bedre med kjedelige gaver. F.eks. en god bodylotion, hårkur, deo osv. Til Daniel har vi tripp trapp stol og ulltøy på ønskelisten foreløpig :)
    Lykke til, og god bedring hvis dere fortsatt er syke!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails