onsdag 7. oktober 2009

Siden sist

Ja nå er det mye på en gang men jeg får bare starte et sted.
Starter med ferien og hvor deilig det var med varme dager og kvelder, slippe å ha på seg masse klær. Til og med bade har vi da alle fått gjort denne ferien selvom de var ganske så kaldt (synes iallefall Brage og jeg)
Torsdag dagen vi skulle dra henter vi Brage kl. 2 i barnehagen og durer av gårde til gardermoen.
Flyturen til Lesvos var på nesten 4 timer men alt i alt så gikk det veldig bra nedover. Med matboks full av bestikkelser av ymse slag, en psp proppfull av Elias serier og filmen Cars så hadde vi sikret oss en blid 2 åring, han andre bolla kunne man jo bare hekte på matstasjonen så var alt ok (ingenting slår mat)
Verre var det når vi kom dit midt på natten, bussturen til byen Petra tok 2 timer og da var det mange slitne mennesker, store som små. Men vi kom da frem til slutt og det var deilig å legge seg for natta selvom det var de verste sengene jeg noensinne har ligget i (kunne ha ligget på gulvet hadde ikke kjent forskjell)
Dagene tuslet og gikk og vi fikk vært på stranden, leid bil i 2 dager og var med på en båttur med grilling på en øy litt utenfor. Også har vi vært og badet i varmebad noe Brage syntes var kjempe stas (ble kokt da det var nærmere 40 grader) har spist masse deilig mat og drukket masse god frappe (iskaffe) til og med Brage har drukket frappe, mamma fikk passet sitt påskrevet etter at jeg hadde fortalt at store drikker kaffe små gutter drikker saft. Vel kom lille tassen på 26 måneder jeg er tooor, jeg drikke taffe. Hva sier man til det???? ja da fikk han en slurk og det var ikke siste slurken, hvis vi så bort var han frempå med en gang. "Bjage like taffe"
Ved bassenget hadde vi sitron tre og oliven tre (for Brage var og ble det drue tre) så bassenget hadde mange "druer" på bunn etter 2 uker.
Trym hadde det kjempe kos selvom han hadde masse vondt i magen og matøkning på hver halvtime innimellom, særlig på natta var det ekstra ille og da orket jeg ikke å være streng så han sov vel nesten hele natta med matstasjonen i munnen (da fikk vi alle sove, for for en hissigpropp han blir hvis han ikke får mat når HAN ØNSKER DET)
Vi hadde litt problemer med maten ang Brage men vi viste frem en tekst som min venninne Marina hadde skrevet til oss på gresk slik at det ikke skulle bli en syk liten gutt men gud så vanskelig det er og så sliten jeg ble. Så middager var ikke så lett men det ble jo super kos og veldig godt når man tenker tilbake på det.
Brage sitt favoritt måltid er og blir ris med grønnsaker, han ble super lei pomfli (pommes frites) etter bare noen dager men de kom jo til hvert eneste måltid så det var ikke så rart at han ble lei.
Men alt i alt har vi hatt en kjempe tur, den skulle bare ha vært 10 dager lang og neste gang velge noe mer Brage sikkert (mat, lekekamerater, vanntemperatur og barnebasseng)
Desverre ble Trym syk den siste dagen vi var der da hadde han hatt 41 i feber hele natten som vi ikke fikk ned før i 9 tiden på morgenen (og vi som skulle reise hjem igjen kl. 19.00)
Men det ordnet seg, hotellet ordnet det til at vi fikk være på rommet ut dagen slik at Trym kunne sove og bli frisk, de sendte en barnelege og Trym ble bedre (ikke bra men bedre) så bestemor og tante lekte sammen med Brage mens jeg pakket og så etter Trym og Glenn var på apoteket for litt sterkere stikkpiller enn de vi hadde (Trym er litt større enn hva normalen er og de 0-4 måneds tablettene har han vokst fra for lengst)
Flyturen hjem ble et lite sirkus og pappa Glenn sverger at han aldri skal på ferie mer i sitt liv (bare vent om noen uker er det glemt)
Brage sovnet på bussen til flyplassen og da våkne opp for å vente i 2 - 3 timer på å komme seg på flyet nei det var ikke populært, da var han så trøtt at ingenting hjalp. Ikke ville han sitte eller stå, iallefall ikke være fastspent når vi lettet. Stakkars de andre medpassasjerene som satt rundt. Desverre måtte jeg ta vare på Trym da jeg sitter med matstasjonen så Glenn hadde litt å holde fingrene i. Brage var så frustrert men til slutt så sloknet han og sov så godt at vi Glenn bar han sovende til vogna og så til bilen og så inn i senga. Brage la seg med klærne på og uten å pusse tennene. Dagen etter var det rett i barnehagen, ikke noe knussel der i gården nei.
Jeg får fortelle mer en annen dag nå er det snart middagstid, ha en strålende onsdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails